Page 2 of 21 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 204

Thread: New Community Manager

  1. #11
    Administrator Trav_Admin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    44

    Default

    Hey Innocent,

    Of course I believe in Indonesian people, we have some great people on the Travian Indonesia crew and I've been happy to work with them, they are really active and hard working!

    The reason we chose Iman to become the new ID CM is because he already has all the CM training (which usually takes at LEAST 1 month to give) and he has a lot of experience already. He has already proven he can get good results as a CM, and shown us he is trustworthy, professional and a good team leader.

    One of the top things that our Indonesian players told me they wanted were trustworthy team members who aren't from the Indonesian Community, by choosing Iman, we now have a fully qualified, experienced, nice guy as the CM who also happens to fulfill the players' wish of being from outside Travian ID.

    I believe that together Iman with the Indonesian team and players can work together to continue improving things for the Indonesian community

  2. #12
    Administrator Iman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    284

    Default

    Quote Originally Posted by Innocent View Post
    Why you choose this domain CM from another country ? Why from malaysia ? Why not indonesian people ? Are you didnt believe anymore with indonesian people ?
    Hai Innocent,

    Travian tidak pernah hilang kepercayaan kepada wakil Indonesia untuk menjadi CM. Travian sentiasa mengutamakan wakil tempatan bagi jawatan CM. Disebabkan bahasa dan budaya yang sangat rapat antara Malaysia dan Indonesia, maka saya mengambil alih jawatan tersebut kerana adalah lebih sukar untuk Kylie menguruskan pelayan Indonesia berbanding saya. Melantik dan melatih CM menggunakan banyak masa. Kami perlukan masa sebelum pihak Travian boleh melantik wakil Indonesia menguruskan pelayan Indonesia sepenuhnya. Sementara saya menjadi CM, saya akan terus memerhatikan wakil2 indonesia yang dirasakan berkelayakan untuk menjadi CM.

    Tulus Ikhlas
    Iman
    ID CM

  3. #13
    Banned
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Bandung
    Posts
    31

    Default

    Request first job for Iman...

    destroy and kick all staff Akilina "B3NtO"!!!!!

  4. #14
    Call me "Doc"'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    What's Up, Doc?
    Posts
    164

    Default

    Iman ? who's him ? im always playing in com server but i didnt familiar with asian name like "iman" in TG and he worked for 6 years ?

    "Hope sees the invisible, feels the intangible and achieves the impossible."

  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Trav_Admin View Post
    Hi everyone,

    Today I have news of a management change on Travian ID:

    Akilina has left the Travian ID team as the Community Manager. I want to thank her for her contributions to the domain during her time as CM.


    We have a new CM for Travian ID now:

    The new Community Manager is Iman!
    I'm very happy he accepted this position!

    Iman has worked with Travian Games for 6 years now with another country's community and has a good record with us. He's a fair man with a lot of Community Management experience so I look forward to seeing what good things he does for the Indonesian domain!

    Please join me in welcoming him to our community

    Best regards,

    Kylie
    TG Team

    doin your best mate... prove it that malaysian boleh... hahahha... cause indonesia BISA!!!
    hahaha...

  6. #16
    lembah baliem's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    a[L]s Propaganda Center
    Posts
    1,906

    Default

    Welcome Iman

    Quote Originally Posted by xeqtr View Post
    As long as new era has come then there will be no big deal. There must be some pros and cons, however along this time many cases had happened and those were really made us unsatisfied.
    Give him chance to prove himself better than the last one.
    Don't judge the book by its cover. Who knows he can change or even ruin Akilina's Dynasty (crews recruited by akilina who are not competent)
    AGREEEE....!!!!
    wakwawwwww....emak mana,emak mana...dimana

    Quote Originally Posted by Eliyah View Post
    Request first job for Iman...

    destroy and kick all staff Akilina "B3NtO"!!!!!
    brisik lo can ahh....benta b3nto mulu.
    udah jualan baju aja sono.

    to iman :
    mungkin anda harus tahu kenapa eliyah banyak bicara "B3nto", coba anda ketik di forum apakah bisa menulis kata-kata b3nto (pakai E bukan 3), atau masih di block kata kata itu.
    kata-kata itu di block oleh admin karena ada hubungan dengan skandal akilina's dynasty.
    Last edited by lembah baliem; 12-03-2014 at 10:25 PM. Reason: ada deh
    Kalau nanti aku liat kamu sukses, pake mobil mewah, aku cuma bisa nunduk, karena aku pake helikopter
    a[L]s di dadaku !!

  7. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Iman View Post
    Hai Innocent,

    Travian tidak pernah hilang kepercayaan kepada wakil Indonesia untuk menjadi CM. Travian sentiasa mengutamakan wakil tempatan bagi jawatan CM. Disebabkan bahasa dan budaya yang sangat rapat antara Malaysia dan Indonesia, maka saya mengambil alih jawatan tersebut kerana adalah lebih sukar untuk Kylie menguruskan pelayan Indonesia berbanding saya. Melantik dan melatih CM menggunakan banyak masa. Kami perlukan masa sebelum pihak Travian boleh melantik wakil Indonesia menguruskan pelayan Indonesia sepenuhnya. Sementara saya menjadi CM, saya akan terus memerhatikan wakil2 indonesia yang dirasakan berkelayakan untuk menjadi CM.

    Tulus Ikhlas
    Iman
    ID CM
    pesan saya singkat

    Selamat Bekerja & semoga sukses

  8. #18
    Sweet Mochii Misshacker's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sweet Mochii
    Posts
    1,176

    Default

    Quote Originally Posted by Iman View Post
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Terima kasih kepada Kylie atas pengenalan yang diberikan. Saya merupakan Community Manager anda yang baru. Panggil saya Iman sahaja

    Saya berasal dari Klang, Selangor, Malaysia. Berumur 35 tahun dan memiliki latar belakang pendidikan dalam bahagian kejuruteraan awam. Saya telah bekerja bersama Travian sejak tahun 2008 iaitu selama 6 tahun.

    Maafkan saya kerana menggunakan bahasa melayu dalam pengenalan ini. Dimasa akan datang, saya akan terus memperbaiki bahasa indonesia saya supaya setiap pemain mampu memahami dengan baik dan berasa selesa untuk berkomunikasi dengan saya.

    Yang pasti, saya berjanji untuk berkhidmat sebagai Community Manager anda dengan adil dan saksama.

    Terima kasih dan salam Ikhlas
    Iman
    ID CM
    Hi Iman,

    Welcome dan Salam kenal Mr. Iman
    Selamat telah bergabung dalam keluarga besar Travian Indonesia dan khususnya didalam Crew ID.

    Semoga dengan kehandiran Anda dapat membawa semangat yang baru dan kemajuan untuk Travian Indonesia.

    Sekali lagi, selamat datang dan selamat bekerja.

    Salam,

    Misshacker

  9. #19

    Default

    hmmmm...

    if iman is adam( community manager MY).

    he have scandal in travian myx ,abusing tool and nepotism . thats why travian MY desolate like graveyard !!.

    now become indonesian leader ??
    Last edited by Bootstrap; 12-03-2014 at 11:35 PM.

  10. #20

    Default

    cuuuiiihhh jijik banget dipimpin oleh orang malingshit...

    kenapa kalian bangga ? justru ini salah satu intimidasi secara gak langsung...

    Sudah tahu hubungan dengan malingshit kita saling gontok-gontokan, sekarang menjalar ke travian.

    parah-parah

    urusin domainnya saja tidak becus, sekarang mau urus indo.

    lol rofl

Page 2 of 21 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •